Se hvad vores kunder siger om os

Svend Erik - home-tex.dk
Svend Erik
Indehaver
Home-tex.dk
5 ud af 5 stjerner
"Og så vil jeg gerne lige give lidt ros med på vejen også… jeg er rigtig glad for de printere vi har fra dig der er aldrig stop på dem, og det er fantastisk ikke at skulle tænker på der altid skal være toner hjemme, og hvem skifter dem, og hvordan gør man det spare mig for rigtig meget tid og bøvl."
Svend Erik - home-tex.dk
Thomas Nielsen
Operations Director
Unionbulk.dk
5 ud af 5 stjerner
"Med Prind føler vi at vi har fundet den optimale printerløsning. Vi skal ikke længere bekymre os om bestilling og udskiftning at toner og vi undgår en dyr investering i kopimaskine. Alt kører som det skal og servicen er helt i top. Det er klart en løsning vi kan anbefale til andre."
Brian Schou Larsen - Mundfrisk.dk
Brian Schou Larsen
Indehaver
Mundfrisk.dk
5 ud af 5 stjerner
Suveræn løsning
Super-hurtig printer, der bare kører og kører. Men det bedste er ikke at skulle skifte patroner, og ikke mindst at skulle spekulere på indkøb af disse. Og så oven i købet til en fair pris samt rigtig rar support. Nemmere og billigere - what´s not to like?! Vi, hos MundFrisk er fans!
Niels Andersen - Gulvlageret.dk
Niels Andersen
Indehaver
Gulvlageret.dk
5 ud af 5 stjerner
Vi har i en periode været træt af vores gamle printer, da vi brugte tusindvis af kroner hver måned på nye tonere. Da jeg fik tilbuddet fra prind. må jeg indrømme, at jeg var lidt skeptisk pga. den lave månedlige omkostning, men gav det alligevel en chance. Det har jeg ikke fortrudt, printeren er hurtig og har på intet tidspunkt fejlet og at vi så heller ikke skal skifte tonere mere er en befrielse. Jeg kan kun anbefale alle andre at bruge prind., det er billigere, bedre og mere bæredygtigt end selv at eje en printer.
Jimmy Laybourn - designbysi.dk
Jimmy Laybourn
Indehaver
designbysi.dk
5 ud af 5 stjerner
Vi er meget tilfreds med vores løsning. Befriende at man ikke skal tænke på blækpatroner osv. Derudover har løsningen sparet os penge, så alt i alt en win win.
Kristine Sandbjerg
Ejendomsselskabet VGH nr. 614 ApS
5 ud af 5 stjerner
Efter flere års irritation over printerproblemer valgte vi at forsøge os med prind. – og vi har ikke fortrudt det! Det er en fremragende printer-løsning. Det er både enormt tidsbesparende og en stor lettelse endelig at have fundet en løsning der virker upåklageligt, og hvor servicen er helt i top. Og som tilmed er markant billigere end alle de andre løsninger. Vi kan varmt anbefale prind.
Lennart Nielsen - Willmore.dk
Lennart Nielsen
Salgschef
Willmore.dk
5 ud af 5 stjerner
Vi har nu kørt i 2 måneder med prind. og deres printerløsning. Det er til dato den bedste løsning vi har haft i over 3 år. Fast lav pris, og den bedste service. Vi kan kun give den bedste anbefaling herfra.
Michael Hansen - Bilvask.dk
Michael Hansen
Indehaver
Bilvask.Nu
5 ud af 5 stjerner
Den er altid online og virker med det samme, samt meget hurtig udskrivning og i super høj kvalitet. Det er befriende, ikke at skulle bekymre sig om skift af printerpatroner — både for vores og miljøets skyld.
Bolette Holm - Landsforeningen af fleks- og skånejobbere
Bolette Holm
Landsforeningen af fleks- og skånejobbere
lafs.dk
5 ud af 5 stjerner
prind.’s bud på en printer i høj kvalitet og som kræver mindst af brugeren, er et fantastisk tilbud. Vi modtog printeren med det samme, den blev sat op, vi er online, så prind. har tjek på om vi er ved at løbe tør for toner. Ingen udgifter udover den lave månedlige pris og så skal vi selvfølgelig selv købe papir. En løsning der passer til en forening som vores, der er non-profit. I øvrigt fantastisk søde og hjælpsomme.

Prøv GRATIS i 14 dage

  • En aftale helt uden binding. Opsig fra dag til dag
  • En printer til det hele. Print, scan, kopi og farve
  • En driftssikker og hurtig printer - undgå nede- og ventetid
  • En personlig og lokal samarbejdspartner, som kender jer
  • En aftale inkl. service og support. Egne teknikere og værksted
Peter