10 års erfaring fra
print-branchen

Peter

Indehaver

Om os

Kære besøgende,

Tak for din interesse for prind.

Mit navn er Peter Munck, og jeg er indehaver af prind. og BilligToner.dk. Sammen med mine dygtige kollegaer har vi gennem de sidste 10 år hjulpet mere end 200.000 danske og svenske kunder med at spare gode penge på deres indkøb af blækpatroner, printere og tilbehør og samtidig ydet en god service. Mere end 3.500 anmeldelser på Trustpilot.dk og ”Fremragende” i samlet score vidner om dette.

Vores kundeprofiler spænder meget vidt. Lige fra privatkunder med en lille blækprinter til offentlige skoler, institutioner, hospitaler med større laserprintere og internationale firmaer i flere lande. Hovedparten af vores kunder er dog små og mellemstore virksomheder i Danmark. Rygraden af dansk erhvervsliv.

Gennem vores 10 års erfaring har vi lært, at rigtig mange af vores små og mellemstore erhvervskunder synes, at printere kan være ret bøvlede. Især de kunder, som ikke bare lige kan ringe til ”Søren” nede fra IT. De løber tør for blæk/toner, hvilket ofte blokerer for at udskrive, før de tomme patroner er udskiftet. Derfor skal der løbende bestilles nye patroner, og de kan være ret dyre, især de originale patroner. Desuden skal de gamle og tomme patroner bortskaffes, der skal laves service på printeren, og indimellem skal diverse sliddele udskiftes.

Derudover kan der være bøvl med brugen af printeren. Det sker f.eks., at printeren ryger af netværket, så der ikke kan udskrives, der kan opstå papirstop, der kan ligge et andet udskriftsjob i køen, som har fejlet og derfor ”spærrer”, Windows og/eller printerproducenten opdaterer deres software, så printeren lige pludselig ikke virker. Ofte lige som man står og skal have printet noget vigtigt.

Endnu værre bliver det, når der skal anskaffes en ny printer til kontoret, og en masse spørgsmål opstår: Hvad skal den kunne? Hvilket mærke skal vi vælge? Hvordan får vi den installeret? Hvor dyre er patronerne? Hvad hvis den går i stykker? Skal vi købe, lease eller måske leje? Og hvis vi leaser eller lejer, bliver vi så bundet? Det er formentlig noget, mange kan nikke genkendende til. Spørgsmål, som man i bund og grund nok helst ville være fri for, så man i stedet bare kunne komme videre med sit egentlige arbejde.

Derfor har vi etableret prind. En billig, nem og driftssikker printløsning, hvor vi overtager alt bøvlet, så du slipper for ovenstående og kan fokusere på dit ”rigtige arbejde”. Og løsningen er selvfølgelig helt uden binding, fordi vi synes, det med binding er ret gammeldags. Og faktisk så behøver vi det slet ikke, for vores kunder bliver hos os – helt af sig selv.

Hvis du også vil slippe for alt bøvlet, spare penge og ikke mindst tid på jeres printer/udskriftsbehov, så tøv ikke med at ringe til mig eller en af mine dygtige kollegaer. Vi er altid klar til en snak om jeres behov og om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Peter Munck

Mød teamet bag prind.

Peter Munck
Indehaver

pm@prind.dk
Tlf. 6073 5193

Jesper
Tekniker

 
 

Pernille
Kundeservice

info@prind.dk
 

Prøv GRATIS i 14 dage

  • En aftale helt uden binding. Opsig fra dag til dag
  • En printer til det hele. Print, scan, kopi og farve
  • En driftssikker og hurtig printer - undgå nede- og ventetid
  • En personlig og lokal samarbejdspartner, som kender jer
  • En aftale inkl. service og support. Egne teknikere og værksted
Peter