Vi har i en periode været træt af vores gamle printer, da vi brugte tusindvis af kroner hver måned på nye tonere. Da jeg fik tilbuddet fra prind. må jeg indrømme, at jeg var lidt skeptisk pga. den lave månedlige omkostning, men gav det alligevel en chance. Det har jeg ikke fortrudt, printeren er hurtig og har på intet tidspunkt fejlet og at vi så heller ikke skal skifte tonere mere er en befrielse. Jeg kan kun anbefale alle andre at bruge prind., det er billigere, bedre og mere bæredygtigt end selv at eje en printer.


Niels Andersen
Indehaver
Gulvlageret.dk
Micheal

Vi har nu kørt i 2 måneder med prind. og deres printerløsning. Det er til dato den bedste løsning vi har haft i over 3 år. Fast lav pris, og den bedste service.
Vi kan kun give den bedste anbefaling herfra.


Lennart Nielsen
Salgschef
Willmore.dk
Micheal

Vi er meget tilfreds med vores løsning. Befriende at man ikke skal tænke på blækpatroner osv. Derudover har løsningen sparet os penge, så alt i alt en win win.


Jimmy Laybourn
Indehaver
designbysi.dk
Micheal

prind.’s bud på en printer i høj kvalitet og som kræver mindst af brugeren, er et fantastisk tilbud. Vi modtog printeren med det samme, den blev sat op, vi er online, så prind. har tjek på om vi er ved at løbe tør for toner. Ingen udgifter udover den lave månedlige pris og så skal vi selvfølgelig selv købe papir. En løsning der passer til en forening som vores, der er non-profit. I øvrigt fantastisk søde og hjælpsomme.


Bolette Holm
Landsforeningen af fleks- og skånejobbere
www.lafs.dk
Micheal

Den er altid online og virker med det samme, samt meget hurtig udskrivning og i super høj kvalitet. Det er befriende, ikke at skulle bekymre sig om skift af printerpatroner — både for vores og miljøets skyld.


Michael Hansen
Bilvask.Nu
Micheal